1671713886412732

Lasisirkuksessa on mahdollista kokeilla lasinpuhallusta. Lasinpuhallus  ryhmille sopii hauskaksi ohjelmanumeroksi, koulutuspäivän piristeeksi, pikkujouluihin tai lasikyläkierroksen yhteyteen. Lasinpuhallus yhdistettynä juhlaillalliseen on unohtumaton tapa viettää iltaa yritysvieraiden tai ystävien kesken. Lasinpuhaltajien avustuksella jokainen pääsee kokeilemaan lasinpuhallusta. Muistoksi hienosta hetkestä jää itse puhallettu tuoppi tai maljakko, joka viimeistellään kaiverretulla  tekijän nimellä ja päivämäärällä. Esineet ovat valmiita seuraavana päivänä ja ne toimitetaan tilaajalle joko postilla tai matkahuollossa.

Ryhmän koko voi olla pieni tai suuri, järjestämme puhaltajia tilanteen ja aikataulun mukaan sopivasti. Lasinpuhallus sujuu kaiken ikäisiltä, eikä siihen tarvita erikoisvarusteita. Puhallusaikoja on arkipäivisin, suuremmille ryhmille myös viikonloppuisin, ja se on hyvä varata noin kolme viikkoa etukäteen. Lisätietoa majoituksesta ja opastuksista Nuutajärvellä löydät osoitteesta www.nuutajärvi.fi

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ryhmällesi!

Lahjakortti lasinpuhallukseen -hauska lahjaidea  joka sopii kaikenikäisille!

Lasisirkuksesta voit tilata lasinpuhalluslahjakortin

Lahjakortin voit helposti tilata tästä. Tilaamalla lahjakortin saat laskun sähköpostiin ja lahjansaaja varaa itse ajan puhallukseen kortin saatuaan.

Hintaan sisältyy lasinpuhallus, kaiverrus ja postitus.

Lahjakortti yhdelle hengelle 95 €, kahdelle tai useammalle 90 €/ hlö.